Sušené maso z mladého býčka od firmy Telcek má nezaměnitelnou chuť a vůni. Je zpracované pomocí způsobu úpravy masa nazývaném Biltong, který pochází z jižní Afriky. Vyrábí je pro vás s maximální péčí v Rejvízu uprostřed Jeseníků. Maso se nejprve ošetří, pak jej naloží do směsi koření a mořské soli. Následně 3-6 měsíců zraje v temných komorách a je pod neustálou kontrolou.
Složení: 97% hovězí maso | 2% sůl | 1% pepř
Nutriční hodnoty sušeného hovězího masa ve 100g:
Energetická hodnota – 1525kj / 365kcal
Bílkoviny – 63g
Sacharidy – <1g
Cukry – 0g
Tuky – 4g /nasycené 2g/
Sůl – 2g
Další informace
Minimální trvanlivost 48 měsíců od data výroby na obalu.
Po otevření spotřebujte do 48h.
Může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu.
Neskladujte v chladničce.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené maso Jerky |
---|---|
Hmotnost: | 0.04 kg |
Hmotnost: | 25g |
Vlastnosti: | Raw food |
Výrobce: | Telcek |
Firma Telcek sídlí v srdci Jeseníků a zabývá se především výrobou sušeného masa. Jejich způsob úpravy se nazývá Biltong, který se liší od, u nás nejrozšířenějšího, jerky. Ochutnejte a určitě si Biltong také zamilujete.