Sušené maso Jerky

Sušené maso v naší nabídce je především vepřové, krůtí hovězí.  K nejznámějším technikám úpravy patří jerky, což je americký způsob, kteří používali indiání a dále také africký biltong, který můžete ochutnat v naší nabídce u firmy Telcek. Výhodou sušeného masa je jeho odolnost vůči vysokým teplotám a vysoký obsah bílkovin a naproti tomu nízký obsah tuků a sacharidů. Cena sušeného masa začíná na 59 Kč za nejmenší balení, které můžete okusit na zkoušku.

Stránka 1 z 1 - 12 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení