Cvrččí trojhránky Sour creme and Onion 25g - Grig

Neohodnoceno
Dostupnost Skladem
Kód: 2331
29 Kč
Cvrččí trojhránky Sour creme and Onion 25g - Grig
Neohodnoceno
cvrcci trojhranky sour creme and onion 25g grig
Novinka

Pokud chcete vyzkoušet něco opravdu speciálního, račte ochutnat cvrččí trojhránky ochucené zakysanou smetanou a jarní cibulkou. Jsou vyrobeny z cizrnové a rýžové mouky cvrččího prášku, jsou tedy bezlepkové.

Konzumace hmyzu není v naší společnosti standardem, spousta lidí s tím má problém. Ve velké části světa se však hmyz konzumuje běžně a ne nadarmo se červům a cvrčkům přezdívá "superpotravina budoucnosti". Obsahují totiž spoustu zdraví prospěšných látek, především bílkovin, které jsou v mnoha ohledech mnohem přínosnější než bílkoviny z tradičních potravin. Dále jsou zdrojem antioxidantů, aminokyselin, vitaminů a minerálů. Velikou výhodou je také fakt, že hmyz je nenáročný na chov a nezatěžuje tak naši planetu. Dáte mu šanci? 

Cvrččí trojhránky můžete chroupat jen tak u televize nebo si je vzít jako zdravou svačinku na výlet, do práce či do školy, jsou totiž bohatým zdrojem energie. Skvěle se k nim hodí také jakýkoli dip, do kterého je můžete namáčet. Vhodné jsou také jako originální dárek někomu, kdo si na ně troufne.

Složení: Bezlepková cizrnová mouka, rýžová mouka, cvrččí prášek (Acheta domesticus), bramborový škrob, řepkový olej, ochucující složka (cibule, sůl, laktóza, dextróza, syrovátka, jogurtový prášek, kvasnicový extrakt, koření, regulátor kyselosti (E330), aroma), sůl.

Hmotnost: 25g

Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření ihned zkonzumujte. Bez nutnosti další tepelné úpravy.

Alergeny: Lidé alergičtí na měkkýše, korýše a roztoče mohou být citliví i na hmyz.

Výrobce: Grig

Obsažené alergeny si před konzumací zkontrolujte na obalu výrobku, děkujeme.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení